Iskola adatai

OM azonosító
034847
Igazgató
Göndöcsné Sárossi Rita
e-mail
titkarsag.drsztgyorgyia{kukac}ebtk.hu
telefon
06-1 367-1429, 06-1 430-1906,
06-1 430-1907

Tisztelt Szülők!
 
A  2023/2024 tanévi közétkeztetés igényléséhez szükséges nyomtatványok és szülői tájékoztató levelek az iskola honlapján elérhetők.

Ezeket az ÉSZGSZ honlapján is megtalálják.

ÉSZGSZ nyomtatványok >>

Az intézményben étkezést igénylő tanulóknak az igénylőlapokat 2023. június 30-ig be kell küldeni,  elektronikus úton megküldéssel:
  email címre.

Kérjük a határidő betartását, mert csak az igénylőlapok rögzítése után tudják leadni a szülői felületen a szeptemberi megrendeléseket 08.05-08.25 közötti időszakban.

Kedvezményes étkezést kizárólag a kedvezményre jogosító hivatalos dokumentumok beküldése után tudunk beállítani a gyermekek részére, az igazolások hiányában csak teljes árú  étkezést tudunk biztosítani (az utólag benyújtott kedvezményre jogosító dokumentum alapján visszamenőleges hatállyal érvényesíthető a jogosan járó kedvezmény).
 
Az új tanévben kizárólag a MultiSchool szülői felületén keresztül lehet rendelni, lemondani, fizetni. Aki ezt nem akarja, személyesen havi egy alkalommal az előre meghirdetett befizetési napon a GSZ központban tud készpénzben befizetni. Átutalást nem fogadunk el, azt visszautaljuk a befizető részére - érdemi ügyintézés nélkül.
 
Az egyenlő bánásmód biztosítása végett új rendelkezés az, hogy az a hátrányos helyzetű szülő, aki nem  rendelkezik „okos” eszközökkel, nincs email címe, továbbra is személyesen a gazdasági ügyintézőnél intézheti ügyeit és befizetéseit az ÉSZGSZ vezetője felé intézett egyedi írásbeli kérelmének pozitív elbírálása után.

A MultiSchool felülete a jövőben (az új tanévtől) már elérhető a látássérült emberek számára is.

Copyright © 2024 Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola  Rights Reserved.